Verkoop

Bij Maasdonk Makelaardij staan de wensen van de klant centraal. Heeft u plannen om uw woning te verkopen? Wij gaan graag met u aan tafel zitten om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Hieronder vindt u informatie over onze werkwijze.

1. Vraagprijsadvies

Bij het bepalen van de juiste vraagprijs komt veel kijken. We doen voor u een grondig onderzoek en vertellen wat u woning waard is. De prijs baseren we op aspecten zoals technische staat, ligging, omgeving en verkoopprijzen van vergelijkbare woningen. Uiteindelijk bepalen we samen, in onderling overleg, de juiste vraagprijs.

2. Publiciteitsplan

Maasdonk Makelaardij kiest samen met u een persoonlijke, passende strategie om uw woning onder de aandacht te brengen. Hierbij maken we gebruik van verschillende soorten moderne multimedia.
Zo plaatsen we uw woning op Funda en op onze eigen website. Een ‘Tophuis’-vermelding op Funda maakt uw woning prominenter zichtbaar. Een verkoopbord bij u in de tuin en een poster op het raam mogen natuurlijk niet ontbreken.

Is er veel haast bij de verkoop of heeft u een bijzonder huis, dan wenden we voor u aanvullende vormen van publiciteit aan. U kunt hierbij denken aan berichten op sociale media (Facebook, Twitter), publicatie in een huis-aan-huisblad of de organisatie van een open huis.

3. Presentatie

De eerste indruk van een woning is blijvend. Om deze reden dient de woning bij verkoop optimaal gepresenteerd te worden. Een presentatie met sfeervolle, kleurrijke foto’s draagt hieraan bij.

Bij een bezichtiging is het essentieel dat alle achterstallige klusjes geklaard zijn en de woning optimaal tot zijn recht komt. Tijdens een persoonlijk gesprek zullen we u vanzelfsprekend tips aanreiken om ervoor te zorgen dat uw woning tiptop voor de dag komt!

4. Service

Maasdonk Makelaardij is bewust kieskeurig met het aantal woningen dat in de portefeuille wordt opgenomen. Met een beperkte portefeuille krijgen onze klanten én uw woning namelijk alle aandacht die zij verdienen.

Zodra de woning in de verkoop staat, houden wij u natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent de verkoop. U krijgt een rapport toegestuurd met alle verslagen van de bezichtigingen en ook de Fundastatistieken van uw woning. Alle gegevens omtrent de verkoop van uw woning kunt u hier nalezen.

5. Na de verkoop

Ook na de verkoop van de woning kunt u natuurlijk nog steeds bij ons terecht met al uw vragen.

Bent u nieuwsgierig naar wat Maasdonk Makelaardij voor u kan betekenen? Neem Contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.