Verhuur

Wilt u uw woning tijdelijk of permanent verhuren? Maasdonk Makelaardij biedt u daarbij uitkomst. Wij helpen u graag bij een snelle en veilige verhuur. Een woning verhuren klinkt simpel, maar het is meer dan alleen een huurovereenkomst opstellen. Wij zoeken voor u de meest geschikte huurkandidaten, op basis van zowel persoonlijke als financiële omstandigheden. Vervolgens beslist u zelf aan wie u met een gerust hart de sleutel wilt overhandigen. Hieronder vindt u informatie over onze werkwijze.

1. Opname

Allereerst maken wij een afspraak met u om de woning op te nemen. Tijdens de opname maken wij foto’s, meten de woonruimte op en noteren alle relevante gegevens voor een succesvolle verhuur, zoals het type woning, aantal slaapkamers, kenmerken van de omgeving en voorzieningen in de buurt. Op basis van deze gegevens maken wij een brochure en zorgen we voor een uitgebreide internetmarketing. Samen met u bepalen wij tegen welke huurprijs het object wordt aangeboden.

2. Zoeken

Wij gaan op zoek naar de ideale huurder voor uw woning. Uw woning wordt op alle relevante woningsites aangeboden. U kunt hierbij denken aan Funda, Pararius, Huurwoningen.nl en op onze eigen website. Voldoet uw woonruimte aan de zoekcriteria van een kandidaat-huurder en zien wij op basis van persoonlijke en financiële omstandigheden geen belemmering, dan worden uw woning en de potentiële huurder aan elkaar gekoppeld.

3. Bezichtiging

Zodra één of meerdere kandidaat-huurders geïnteresseerd zijn, maken wij een afspraak voor een bezichtiging. Indien u wenst, kunt u bij de bezichtiging aanwezig zijn.

4. Match

Indien wij een kandidaat-huurder hebben gevonden die aan alle eisen voldoet, dan zullen wij deze kandidaat met u bespreken en uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Na kennismaking bepaalt u wie de nieuwe huurder van uw woning wordt.

5. Huurovereenkomst

Maasdonk Makelaardij stelt de huurovereenkomst op. Deze overeenkomst wordt voorafgaand met beide partijen doorgenomen. Tevens wordt voor de ondertekening aan de huurder gevraagd waarborgsom en de eerste maand huur te voldoen.

6. Sleuteloverdracht

Voordat de sleutels worden overhandigd aan de huurder, maakt Maasdonk Makelaardij een uitgebreid inspectierapport. In het rapport nemen we de staat van de woning op en de meterstanden. Vervolgens worden de sleutels aan de huurder overhandigd.

Wilt u binnenkort uw woning verhuren? Neem Contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.