Taxatie

Bent u benieuwd naar de waarde van uw huidige of toekomstige woning?
Maasdonk Makelaardij verschaft daarin duidelijkheid, door middel van een gevalideerd taxatierapport.

U hebt een taxatie nodig als u……

  • Overweegt een woning te kopen
  • Uw hypotheek wilt oversluiten
  • Overgaat tot splitsing van eigendom
  • De herbouwwaarde van uw woning wilt laten bepalen
  • Uw hypotheek wilt verhogen, bijvoorbeeld voor een verbouwing
  • Een taxatierapport nodig heeft in verband met scheiding of successie
  • Gewoon benieuwd bent naar de waarde van uw woning

Als u een woning wilt kopen, dan is het belangrijk om te weten wat de taxatiewaarde daarvan is. Geldverstrekkers vereisen namelijk een taxatie voordat zij u een hypotheek verstrekken. Steeds vaker wordt gevraagd om een gevalideerd taxatierapport.

Maasdonk Makelaardij is gecertificeerd om gevalideerde taxatierapporten op te maken. Validatie van een taxatierapport betekent dat er wordt gecontroleerd of de taxateur én het taxatierapport voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van de brancheorganisaties, de Nationale Hypotheek Garantie en de hypotheekverstrekkers.
Een groot voordeel van de validatie is dat het taxatierapport wordt geaccepteerd door de Nationale Hypotheek Garantie en alle hypotheekverstrekkers.

NWWI taxaties

Heeft u voor het sluiten van een hypotheek een NWWI-taxatierapport nodig? Ook dan bent u bij Maasdonk Makelaardij aan het goede adres! Wij zijn namelijk door het NWWI gecertificeerd om deze taxatie voor u uit te voeren.

Service

Maasdonk Makelaardij staat bekend om de snelle en adequate service. Als u vandaag een aanvraag voor taxatie indient, dan nemen we direct nog dezelfde dag contact met u op om na te gaan wat we voor u kunnen betekenen.

Wenst u een taxatierapport, neem dan Contact op met ons. Wij nemen dan z.s.m. contact op met u.