Over Ons

Maasdonk Makelaardij is een jong en enthousiast makelaarskantoor dat nét een stap extra zet voor onze klanten. Of het nu gaat om verkoop, verhuur, taxaties of de koop van een nieuwe woning: u wilt een betrouwbare makelaar die zijn vak goed verstaat.Dan bent u bij Maasdonk Makelaardij aan het goede adres!

Bij Maasdonk Makelaardij hechten we waarde aan maximale aandacht, inzet en flexibiliteit. Het is al spannend genoeg om een woning te (ver)kopen. Daarom houden we alle facetten rondom een koopwoning simpel en overzichtelijk voor u.
Door onze professionele en persoonlijke benadering weet u dat Maasdonk Makelaardij uw makelaar is!

Een persoonlijke aanpak vinden we erg belangrijk, simpelweg omdat elke situatie uniek is. Omdat we graag volledig op de hoogte zijn van uw wensen en persoonlijke situatie, zullen we allereerst een kennismakingsgesprek inplannen als u een woning wilt verkopen.
Tijdens dit gesprek bekijken we, wat we voor u kunnen betekenen en op welke manier we dat gaan doen. Samen met u zullen we een plan van aanpak opstellen en een lijn uitzetten om uw woning zo goed mogelijk vindbaar te maken.

De laatste jaren is de vastgoedmarkt erg veranderd. Het is dan ook belangrijk om als verkoopmakelaar niet stil te blijven staan, maar proactief op zoek gaan naar de juiste kopers in de juiste doelgroep. Maasdonk Makelaardij vindt het belangrijk om continu bereikbaar te zijn voor u, doordeweeks én in het weekend. Heeft u vragen, dan staan wij u direct te woord; via telefoon, app of per e-mail.